Gullunge!

Vilken skön dag det har varit! Jag och Lovisa har strosat runt här hemma och bara njutit, hon har varit hur gullig som helst. Mammas finaste :) Om man bara får henne att sova sina timmar (dvs. går ut med henne) så är hon på toppenhumör hela dagen. Nu ligger hon fint i vagnen och sover för natten, snäll som få!

 

 

Totaldäckad... :p

 

Idag har vi plockat upp tältgrejerna från källaren och börjat förbereda lite smått inför helgen. Tänkte inte göra något stort men bara åka iväg en snabbis för att komma ut i naturen och mysa tillsammans. När vi ändå var nere i källaren passade vi på att kolla igenom barnbokssortimentet där nere. Tyvärr ligger nog småbarnsböckerna längst in men ”Pettsson tältar” (uppladdning ;)) och ”Kulla Gulla lillpiga” fick följa med upp. Kände att det var lite för tidigt för både ”Lär dig engelska med Walt Disney” och ”Se det snöar, Madicken”. Väl uppe började vi läsa ”Pettsson tältar” och Lovisa tyckte det var jätteintressant. Ända till sidan 3, hihi! Sedan fick vi ta en promenad med vagnen istället, mycket färre intryck där för en liten 10-veckorsskrutt…

 

 

Sötnöt!

 

Ikväll har vi varit borta hos mamma och Christer för att fira hans 45-årsdag. Christer gör grymt god marinering till kycklingen, ett extra tack för den! Som bakgrundsmusik fick vi Takida och Europe som spelade i Kalmarsundsparken ikväll. Mycket bra av dem att bo så att gratisbiljetter ingår i huset :p Lovisa inledde med att charma alla ståendes i pappas knä, för att sedan sova gott i vagnen under tiden som vi åt. Världens bästa unge!

 

Vad gör du med min hand?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0