Hundkurser drar igång i Kalmar!

För min del börjar det bli dags att komma igång med företaget igen så nu drar vi igång med höstkurser! Sprid gärna ordet :) Mer information finns också på företagets hemsida: www.dogperformance.se

Såna här lata dagar kan man ju inte ha varje dag :)


AKTIVERINGSKURS

Hundar måste få arbeta med huvudet för att må bra, vi kallar detta för mental stimulans. På vår aktiveringskurs arbetar vi med balansövningar, problemlösningsövningar, nosarbete, cirkuskonster och nyttoövningar. Efter kursens slut har ni en stor bank med idéer att nyttja i vardagen.

Genom att aktivera din hund mentalt får du en bra relation mellan hund och hundägare, promenaderna ni tar tillsammans blir roligare, hunden får ett bra självförtroende, du blir en resurs för din hund, följsamheten hos din hund ökar och mycket mer!


Aktiveringskursen passar hundar och hundägare på alla nivåer och i alla åldrar. Den yngre hunden kanske behöver öva upp koncentrationen, den äldre hunden kanske vill aktivera sig trots fysiska hinder osv. 

Vi blandar teori och praktik. Praktiken är förlagd både inomhus, i stadsmiljö och ute i skogen. 

Vi träffas 6 gånger i 1,5 timmar, max 5 ekipage/kurs. Priset för kursen 1 200:-/ekipage. Kursstart är 6/9 kl 18.00 och vi träffas varannan vecka på tisdagar.

Anmälan görs under kontakt.


VARDAGSLYDNAD

Att ha en bra vardagslydnad är det som gör hundägandet lättsamt och trevligt. Men vad som ingår i vardagslydnad är väldigt individuellt. Om ett visst lydnadsmoment gör det lättare för dig i vardagen, då är det vardagslydnad för dig. Det kan t.ex. vara att låta hunden sitta samt ha ögonkontakt med dig innan den får hoppa ur bilen.


För att fånga upp alla livsstilar och behov i en enda kurs så fokuserar vi mycket på inlärningstekniker, belöningsformer, raskunskap, hundarnas egna behov osv. På så sätt är du bättre rustad att fortsätta träningen med just din hund. Vi går även igenom de vanligaste momenten inom vardagslydnad som inkallning, kontakt, passivitetsträning, förbud etc.

Vi träffas 6 gånger i 1,5 timme, max 5 ekipage/kurs. Priset för kursen 1 200:-/ekipage. Kursstart är 6/9 kl 19.30 och vi träffas varannan vecka på tisdagar.

 

Anmälan görs under kontakt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0