Mycket att lära sig

Nu är vårt besök på Fiskarehedsvillan avklarat och det känns bra. Staffan som är säljare här i Kalmar kändes vettig och levde upp till mina förhoppningar. Om vi sedan har blivit klokare är väl en annan fråga, just nu känns det som att det väckte mer frågor än svar. Men det är väl så det ska vara!

Älskling sitter just nu och letar efter tomtalernativ i Uppsala, jag lägger till diverse husbloggar på Bloglovin och drömmer mig bort bland fina bilder på kök. Om man ska bygga eget öppnar sig ju hela världen av val och det känns svårt att veta när man har hittat det "bästa" utan att budgeten har raserats totalt. Det som är svindyrt innebär inte alltid bästa kvalitet osv.

En stark köksfavorit i just denna sekunden är detta:


Jag är lite tveksam till dörren där i mitten, även om jag gillar idén med utgång till uteplats från köket. Jag hade kunnat tänka mig lite mindre bänkyta längst med väggarna och flyttat dörrarna så att de hamnar vid sidan om köksinredningen och inte mitt i. Men köksön tyckte jag väldigt bra om och fläktkåpan var jättefin! Jag gillar tanken på några barstolar vid köksön för att kunna socialisera sig utan krångel. Sen är jag ju barnsligt förtjust i både spröjsen på fönsterna och det vita :)

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

Härligt med husbygge, köket är verkligen inspirerande! :-)

2011-08-19 @ 13:57:29
URL: http://myhappydays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0