Romantiskt bad för tre

Ikväll somnade Lovisa så fint redan vid 20.00 och trots att man vet att det är liiite för bra för att vara sant så ställer man ändå in sig på en lugn kväll. Tänker att man ska sitta vid datorn, plocka undan lite, prata med Älskling och hinna med den där "egentiden" innan klockan blir tidig morgon istället för sen kväll... När man sedan ser att Älskling har hällt upp ett varmt bad och tänt en massa ljus så blir man ju extra glad över att Lovisa verkar sova gott :)

Men icke sa nicke! Den ungen har nog en radar för när vi har det lite trevligt utan henne :p Klockan 21.00 förklarade Lovisa, väldigt tydligt, att sova skulle hon då rakt inte göra! Bada däremot kunde hon tänka sig ;) Även om det är en stark övertolkning från min sida så såg det nästan ut som att hon tänkte "Jaså minsann, här försöker ni bada utan att väcka mig! Fy er!" när hon såg det fyllda badkaret.

Så romantiskt bad för tre blev det alltså :) Sedan fick hon följa med till tvättstugan, leka en stund med sitt gigantiska gosedjur Tusenfotingen, gå en sövningspromenad i selen med pappa och till slut somna i sängen med mamma. Kanske måste börja gå upp tidigare på morgonen om vi ska få någon rätsida på dygnsrytmnen... Idag sov jag och Lovisa till 10.00, inte konstigt att vi aldrig vill gå och lägga oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0