7 februari, redan?!

När jag vaknade idag gick tankebanorna "Igår var det 6 februari, då borde det vara den 7 februari idag. Hm, betyder det att det är den 13 februari på söndag? Jag åker ju till Uppsala 13 februari. Jäklar jag åker till Uppsala på söndag!! Shit..."

Måste packa, fixa med bankkortet, planera, förbreda mig mental... Sverigeresan var ju nyss väldigt långt fram i framtiden?

Tåget går från Narvik på söndag eftermiddag och jag ska kliva av i Uppsala så där fruktansvärt tidigt, runt fem på morgonen. Jag bokade plats i djurvagnen, dels för att det är mysigt om man får dela vagn med pälsbollar (hussar och mattar brukar också vara trevligare än "vanligt folk ;)) men framför allt för att man oftast inte behöver dela med någon, dvs. får vagnen för sig själv. Jag hoppas att Lois håller med om att jag tillräckligt ogravid för att kunna sova gott i en sittvagn också.


I Uppsala är det bokat ett mötet med studievägledare på SLU samt en husvisning. Ska bli riktigt intressant, roligt, spännande!! Lovely!

På SLU hoppas jag få lite klarhet i schemaläggning på veterinärprogrammet. Jag är fast besluten att kombinera mina studier med Lois, men för att planera Älsklings föräldrarledighet och livet i övrigt känns det bra att vara förberedd på vad som komma skall. Jag vill också fråga om lämpliga studiealternativ om jag inte blir antagen på veterinärprogrammet. Planen nu är att flytta till Uppsala oavsett och i så fall vill jag har en meningsfull sysselsättning i väntan på att bli antagen.

Huset som jag ska titta på verkar underbart... Vet inte om jag ska vara glad eller arg på Älskling som hittade det. Precis min stil, stor härlig trädgård, ett bra område... och dyrt!

Efter Uppsala är det Stockholm som gäller. Ska sova hos farmor och det ser jag fram emot! Mysigt att prata av sig med henne, och alltid underbar mat (ja, min kärlek kan köpas med mat...). När jag nu ska vara uppe en hel vecka hinner man kanske träffa de andra släktingar också :)


På tisdagen och onsdagen är det dags för den fjärde helgen på Problemhundsutbildningen hos Hundens Hus. Jag går Specialiserad Hundpsykolog hos dem och detta är en del av det. Ska bli trevligt att träffa alla igen och få en boost på hundfronten. Väl hemma i Kalmar ska det dras igång med lite kurser och privatlektioner, det är i alla fall förhopnningen.

17 februari bär det av upp mot norr igen, men mest för att packa in oss alla i bilen och påbörja den flera dagar långa bilresan mot Kalmar. Inte så kul för Älskling att köra den sträckan själv igen så jag åker upp för att kunna åka ner igen.

Nu är vi nästan klara med Norge!

Kommentarer
Postat av: Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

Vilken intressant utbildning, skulle vilja gå en liknanden kurs. Hundar är ju ett av mina intressen..



Vart kommer ni bo när ni kommer till Kalmar igen?

2011-02-07 @ 17:28:09
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0