Karriärstest

Trillade över ett karriärstest på Internet och var självklart tvungen att pröva. Vet inte varför jag måste göra dessa test, de berättar aldrig något nytt men ändå förväntar jag en livsavgörande aha-upplevelse när jag får resultatet. Inget nytt under solen den här dagen heller, resultatet blev "Entreprenör och Organisatör". Ganska standard. Men får ge testet ett litet plus i kanten för roliga frågor :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Lyckades ramla över din blogg och blev så himla nyfiken! Måste bara säga att er dotter är helt underbar.. :) Men hur har det gått för dig med planerna på veterinärstudier? Studerar du i Uppsala (på SLU) nu? Gick du bara på högskoleprovet? Har du någon tidigare utbildning, eller vad gjorde du mellan gymnasiet och universitetsstudier?



Oj, det blev många frågor, men jag blev så himla nyfiken. Jag är själv 19 år nu, och har väl ungefär 100 drömmar om livet.. Nu pluggar jag i Spanien ett halvår, men efter det vore egna barn och veterinärprogrammet min största dröm. Haha. Så därför blev jag så nyfiken på hur det gått för dig.



Lycka till med allt! :)

2011-10-13 @ 12:00:01
URL: http://hannablog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0