En lite lagom grå fredag

Regnet öser fortfarande ner... Hela dagen har det regnat och här hemma har inte mycket blivit gjort. Vi har som vanligt varit hos mormor en hel del och sedan försvann nästan hela dagen i telefonköer.
Vi hade hittat ett hus i Uppsala som vi eventuellt var intresserade av men hade frågor till både Länsstyrelsen och Lantmäteriet innan vi kunde avgöra hur intresserade vi var av fastigheten. Jag tycker att det är ett under hur kommunerna får ihop sin vardag med tanke på att ingen verkar ha koll... Inget papper låg där det skulle och alla kopplade mig vidare till den än ena och än den andra... Till slut konstaterade vi att alla vettiga hade nog semester och jag gjorde bäst i att återkomma på tisdag. Det känns verkligen som att våra skattepengar förvaltas på bästa sätt :)
Men nu ringde mäklaren och sa att han fått in ett bud på utgångspriset och då är det tyvärr inte aktuellt längre :( Fastigheten kostade 4 miljoner och var egentligen lite för stor för oss. Den hade en stor charmfaktor men lika stort renoveringsbehov vilket skulle addera ett par miljoner i kostnad. Hade säljaren gått ner i pris så hade vi varit väldigt sugna men nu känns hela projektet lite för dyrt... Vi vill ju att vår lilla prinsessa ska växa upp där det är "perfekt" men ändå inte lägga alla inkomster på att boendet ska gå runt. Knepig ekvation har vi förstått.

Kommentarer
Postat av: Madde

hihi så söt hon är:D



SV: Ja detstämmer nog, han får sova hos oss i några nätter nu o se om han sover bättre, han sover jätte oroligt låter mycket i sin säng och han sover som sagt längre i våran säng ( skönt för oss )

Och som du säger är nog när man drukigt alkohol eller är extremt trött, jag sover så dåligt jämt så jag har full koll på han:D

2011-07-30 @ 00:52:23
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Postat av: Ida - Isabellas mamma

Vilken sötnos!

2011-07-31 @ 16:55:21
URL: http://dagarmeder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0