Fotografering på Öppnis

Idag tänkte vi vara sådär supereffektiva och lyckas med barngympa på Friskis 10.00-10.45, duscha, göra oss iordning och sedan vara redo för fotografering på öppnis vid 11.00. Lovisa såg till att vi tog vårt förnuft tillbaka redan på Friskis parkering. Vi hittade bara parkeringsplats långt bort (inte optimalt för vår snäva tidsplanering), Lovisa var grinig och snoret rann på samtliga familjemedlemmar. Nej, helt klart inte värt det. Nåååågon i familjen satt ju också uppe till 04 inatt och spelade Skyrim, dvs. var inte jättepigg :p

Fotograferingen genomförde vi alla fall och det gick helt okej. Lovisa var kanske inte på toppenhumör men vi hittar säkert fina bilder att framkalla sedan :) Efter det roade vi oss en liten stund på Öppnis, Lovisa tog en välbehövlig amningspaus, hennes mamma tog en välbehövlig kaffe och hennes pappa fick salta pinnar. Alla nöjda med andra ord.

Matpaus efter väl genomförd fotografering

Pappamys

Säg hej under bordet!

Sååå mycket coola leksaker på Öppnis (känns ganska skönt att komma hem till en lite mer leksaksfri tillvaro sedan...)

Tjabba tjena hallå :)

Sötnöt!

Några minuters bilåkning senare så sov Lovisa. Sov, sov och sov (sover fortfarande). Vi stannade till på Kalmar Stadsmission som endast har öppet onsdagar och lördagar. Ett ord för det: craaaazy! Helt hysteriskt mycket folk där... Men jag förstår varför, priserna var grymt låga. Lägre än Human Bridge, är det möjligt liksom? Som vanligt var det svårt att hitta bra kläder till mig och Älskling. Det är så mycket mer som ska stämma med passformen på vuxenplagg. Och vuxenkläder är oftare slitna på secord hand jämfört med barnkläder som ofta är nyskick. Lovisa åkte i alla fall därifrån ett spjälskydd, tre tygklossar, en mössa, en klänning och en skjorta rikare. Slutpris? 50 kronor!

Sedan var vi lagom trötta... Lovisa hade ju redan däckat och den där Skyrim-spelaren längtade också hem. Vi stannade till vid Thai-vagnen för lite lunch att ta med hem och nu sitter vi här och slösurfar. Riktigt skönt! Jag valde det starkaste på menyn och nu rinner näsan som aldrig förr, kanske bra att rensa ur alla bacillusker?

Bredvid Thai-vagnen ligger "Sagopalatset" (tror jag det heter?), de säljer i alla fall Villervalla. Jag var ju tvungen att titta in under tiden Älsklingt beställde mat och blev då tipsad om att nästa torsdag, 1 december klockan 18.00-21.00 är det vänkväll där! Mousserande, godis, goodiebags, rabatter osv. Självklart ska vi dit!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Sv: hihi ja vi lyckades få några bra kort igår på den. Malva gillar inte att ligga på magen så det gäller att passa på :)



Vilka fynd ni gjorde, verkligen :) Och thai mat är inte fel. Det är ju bara sååå gott.. Åh ska Sagolandet ha det? Måste man ju dit :) synd butiken bara är så liten!!

2011-11-23 @ 13:11:17
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0