Gårdagen

Igår hade vi en riktig heldag! Frukost med mamma och mormor, julmarknad på Kosta, middag med pappas famlilj och sedan filmmys hemma.

Själva julmarknaden i Kosta var kanske inte översvallande fantastisk, även om alla tända ljus var vackert på kvällen! Sex/sju bodar fanns på marknaden, i och för sig med kvalitetsvaror men ändå inte tillräckligt mycket för att åka 14 mil t/r för. Hittade handstickade strumpor/tossor i ull för 120:- (har invigt dem, underbara och jättevarma!), fina torgvantar från samma bod för 100:- och smarriga brända mandlar som vi ska mumsa på ikväll till glöggen. Boden med ullgrejer hade också fina fårskinnstofflor till Lollisar för endast 100:- men vi hittade hade inga i rätt färg och storlek.

Kosta outlet däremot var över förväntan! Vi fyndade amingströja från PoP till mig, underställsbyxor till Lovisa från Joha, mockasiner, strumpor och en jättefin halsuk från Tommy Hilfiger. Under 500:-. I övrigt så var det väldigt fina kläder, men också väldigt dyrt ursprungspris vilket gjorde att man inte fick köphybris...

Lovisa sov hela vägen till Kosta, var jätteglad hela tiden vi var där och sov sedan hela vägen hem till pappa. Underbart! Fantastiskt skön stil när hon somnade sittandes på Kosta precis innan hemfärd, då är man trött :)

Sedan blev det jättegod kardemummagryta hemma hos Cicci, pappas fd sambo. Pappa och mina småbröder var där, samt besök farmor som kommit ner från Stockholm. Lovisa verkade trivas med all uppmärksamhet!
Yrvaken
Leka med morfars prator
Samuel och Lovisa
Jacob och Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0