Besöka förskolor

En annan sak som ockuperat tankeverksamheten idag är förskolor. Eftersom vi bor här i Kalmar kan vi ju inte ställa oss i kö i Uppsala än, tyvärr. Men samtidigt skadar det inte att så i kö här i Kalmar tills vidare? Vi är ju väldigt säkra på att vi kommer flytta härifrån långt innan en förskolestart men livet kan förändras och om vi skulle bo kvar känns det bra att få en plats där man känner att man trivs.

Imorgon tänkte jag höra av mig till förskolor som verkar intressanta och se om ett besök går att ordna. Självklart kan man läsa sig till en hel del på hemsidor, men inget ger som mycket som att få prata med lärarna personligen, besöka miljön, känna av stämningen osv. Kravlistan är såklart lång på alltifrån mycket utomhuslek till hemlagad mat (känns konstigt att överlåta flera timmar av hennes liv åt andra...). Men viktigast av allt är ändå att förskolan känns som en trygg och varm plats, något som måste upplevas personligen.

Så inom kort hoppas jag göra en liten förskoleturné, de som känns bäst får sedan besökas ytterligare en gång när Älskling är ledig :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi måste också börja ta kontakt och få besöka förskolorna, vi ska inte skicka in ansökan förrän i mars, men man behöver ändå inte vara ute i sista minuten (som vi brukar vara) :)

2011-10-21 @ 13:57:06
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0