Föräldraträff om barnmat

Igår var vi på en föräldraträff om barnmat. Mycket matnyttigare än förra gången (åh så dålig humor... Älskling fnissar säkert när han läser det, alltid något). Men det var faktiskt en bra träff. Lite mer avslappnat än första gången, lite mer information.

Vi har ju hoppat in en föräldragrupp som tidigare följdes åt under graviditeten. Vi flyttade hit för sent för att få medverka då. Med andra ord är vi "de nya". Undrar vad de tycker om oss? The crazy couple som frågar om man tjänar på att amma hur länge som helst, hur man järnberikar egen gröt istället för att använda pulver, vad man ska tänka om man gör egen vegetarisk barnmat... Ja, ni fattar. Som från skogen komna. Alternativt pretto. Eller helt underbara, vem vet ;)

Hursom tyckte även barnmorskan att det fanns fördelar med att "amma hur länge som helst". Känns alltid lite skönt när andra bekräftar att det man tänkte var rätt. Inte för att jag hade avstått om hon hade ansett att det inte fanns några fördelar, så egentligen är man lite barnslig. Men men, havregrynsgröt kan man järnberika genom att smula lite paltbröt över alternativt blanda i banan. Smidigt! Och vegetarisk barnmat var inga problem. Vi reder nog ut det här med smakisar också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0