Seniorgympa

Idag när jag och Lovisa kom till Friskis och Svettis för mamma/barn-passet så visade det sig att ledaren hade blivit sjuk. Värden som ändå var där hälsade att om vi ville så var vi varmt välkomna på seniorgympan som gavs vid samma tid. Självklart ville vi det, har man väl tagit sig dit med barnvagn, bebis och allt därtill får man ju se till att träna lite också :)

Det blev en härlig mix av babyleksaker, damperfym, joller och gamla godingar på stereon! Fint när två träningsgrupper kan samlas och båda är i behov av knipövningar, hihi. Men det blev ett väldigt trevlig pass! Ljudvolymen är lite lägre på seniorgympan än på det vanliga passen så kanske har de fått en liten junior i stammiskretsen? Tar man bara med sig egna hantlar så blir det riktigt bra träning för mamma och bebis :) Seniorgympan erbjuds tre gånger per veckan, mamma/barn endast en gång.

Kommentarer
Postat av: Josefine

åh tack ! Den är köpt på H&M :) vad kul att gå och träna tillsammans med Lovisa sådär, tycker du att det funkar bra ? Har nämligen funderat på att köpa gymkort på friskis :)

2011-09-14 @ 17:12:30
URL: http://emmajosefine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0