Snart på väg!

Nu har vi hittat vår resa, Malmö - Ospecat Mallorca tidigt imorgon bitti. Det blev till slut en halvdyr resa men det kändes värt det för att få komma till just Mallorca.

Det fanns biljetter till Turkiet för drygt 4 000:- totalt. Men vi var inte så sugna på Turkiet, det känns lite osäkert om man får amma hur som helst, det har varit över 30 grader flera dagar nu vilket nog är lite väl varmt för lilltösen osv. Till Kreta kunde man åka för ca 5 500:- totalt. Anledningen till att vi avstod från det är dels att läget fortfarande känns lite osäkert i Grekland (vore ju fint om de strejkade lagom till hemresan t.ex...) men också för att prisläget har blivit mycket dyrare där. Fuerteventura var nästa alternativ men flygresan dit tog nästan sju timmar, känns för mycket med lilltösen.

Till slut blev det alltså Mallorca i alla fall, prislappen slutade på drygt 7 000:- vilket i alla fall är liite billigare än vad Ticket erbjöd igår. När regnet öste ner här på förmiddagen kändes det värt varenda krona! Dubbelrum med egen dusch och toalett. Flyget tar tre timmar. Barnvagn skickas med utan extra kostad och Lovisa fick även checka in 10kg bagage. Jag och Älskling fick också 10kg var. Tur att bikini inte väger så mycket :) Och Lovisa får nog byta ut alla blöjor som nu ligger nerpackade mot nyköpta babykläder på vägen hem! Transfer till och från flyget bokades eftersom vi inte vet hotell förens vi är på ön.

Hundarna kommer säkert ha det toppen hemma hos Stephanie! Men fy vad har svårt jag för att lämna bort dem... Mina bebisar! Å Clara med sin onda tass och lilla rädda Eros som inte kan gömma sig bakom matte... Aww... Jag försöker tänka "det är bara en vecka! De kommer att överleva. De har ett bra hundliv, de är ju alltid oss, och Stephanie är hur vettig som helst". Men det är svårt ändå. Mycket tvångsgos blir det när jag kommer hem!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0