Första teckningen på Måsen

Idag besökte vi Måsen för en stunds socialisering av hela familjen. Man märker att Lovisa börjar bli mer och mer uppmärksam på omgivningen och förändringar. Hon var riktigt blyg i början, precis som när vi var där med min pappa. Vissa dagar är hon helt avståndstagande till andra och andra dagar kan hon hälsa efter att ha tittat på avstånd en stund.

Idag började vi i målarrummet där det var lugnare för att värma upp skruttisen. Där var det bara en till familj som pysslade till skillnad från i lekrummet som var fullt av ungar. Jag och Älskling påbörjade en skallra gjort av en gammal glödlampa, en rulle, tidningspapper och lim. Får väl dekorera den nästa gång vi kommer dit och den har torkat :) Det är en av sakerna jag gillar med Måsen, att det har olika teman som man skapar kring och alltid med återvunnit material. Nu är det tema musik och man kunde även göra skallror av kapsyler.

Lovisa var kreativ hon med! Av med kläderna, på med förkläde och fram med målarfärgen! Det är då man är glad över att man är på öppna förskolan och inte hemma i köket... Resultatet blev en grön och brun kreation som nu pryder vårt kylskåp. Typisk grej som endast föräldrar kan tycka är det finaste som skapats :p Men det känns också som att vi uppgraderat oss en pinne som "riktiga" när föräldrar när man har egengjorda teckningar på kylskåpet? Finns det något som skriker mer småbarnsfamilj?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0