Dagen

Kotten var ett trevligt ställe och de hade flexibel inskolning, det verkar lugnt med plats om vi är intresserade. Lovisa tyckte deras lekrum var toppen och trots att jag vill skjuta på dagisstarten och minimera tiden på dagis så tror jag hon kommer trivas bra :) Älskling tyckte att föräldrainsatsen på Kotten var ganska stor, på gott och ont. Om valet faller på Kotten så kommer vi nog trivas med det och se det som en chans att få bättre kontakt med Lovisas kompisar, men samtidigt binder man ju upp sig på ganska många timmar trots att Lovisa bara går 15 timmar/vecka. Imorgon ska vi ändå försöka få kontakt med lite fler dagis för att jämföra, inte för att Kotten inte verkade toppen utan för att vi kanske hittar något motsvarande närmare hemmet (vart det nu ska ligga i framtiden).

Efter Kotten blev det ett snabbbesök på Måsen och lite shopping på Babyproffsen. Avslutade med en fika på Lotsutkiken. Inte världens mest fullspäckade dag men mysigt med Älskling hemma! Blir en beskrivning i bilder:

En nyvaken Lolliboll på väg till dagis. Hon höll sig uppe till 23 igår och vi fick väcka henne 09.55 för att inte komma för sent. Morgontrött som mor sin...

Spegelbus

Väldigt stabil med en hand

Upptäcktsfärd

Mycket bus i den kroppen :)

In da hood!

Viktigt att borsta bissingarna innan man lägger sig!

Kommentarer
Postat av: Älskling

Insåg just att hon på "in da hood"-bilden är väldigt lik Alvin från Chipmunks.

2012-01-20 @ 09:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0