Fullt ös här hemma

Lovisa är underbart rolig att iaktta, särskilt när hon tar ett megasprång i utveckling så att man i flera dagar kan sitta och titta på henne, förundras och var hur stolt som helst.

Lite innan jul började hon ju röra sig själv lite mer på golvet, testade olika stilar och försökte verkligen ta sig framåt. Nu har hon finsplipat ytterligare och även om jag och Älskling har lite svårt att se exakt hut hon gör det så tar det inte många minuter för henne att förflytta sig genom köket. Hon är är också väldigt snabb och stadig när hon ställer sig upp mot saker, även med en hand. Vi har med andra ord fått börja fundera lite mer kring krypsäkerhet!

Ett staffli med tung tavla på var det första som fick åka ner i källaren igår. Det var väldigt populärt att ta sig fram till, dra i och använda som hjälp till att ställa upp. Fullt så stabilt är tyvärr inte staffliet och tavlan ovanpå skulle vara tung att få över sig...

Hundarna är lite svårare att lägga i källaren men de är också väldigt populära! Än så länge är Lovisa inte tillräckligt snabb men Eros är ändå lite tveksam till varför hon alltid tar sig dit han är? Igår krånglade sig Lovisa in under köksbordet där Eros brukar ligga och han låg verkligen in i det sista, tills hon nääästan kunde "klappa" honom och då flyttade han sig hela tiden en centimeter i taget så att hon inte nådde. Oj, vad vi kommer få att göra här hemma när hon är snabbare :)
What's up?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0