Lunch i Bottorp

Idag var det äntligen dags för en alldeles regnfri dag! Jag gillar regn, det är härligt att gå ut i en riktig störtskur, hoppa i vattenpölar och njuta av att inte bry sig. Men när hela familjen ska ut och äta picknick så föredrar jag faktiskt uppehåll, det känns bekvämare. 
 
Med oss hade vi blomkålssallad, ett recept jag hittade när jag googlade rawfood. Smakade gott, men helt klart ovant att inte äta "riktig" mat som mormor hade uttryckt det (=kött, sås och potäter). 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är så roligt att titta in här lite nu och då. Alltid mysiga inlägg om utflykter och liknande som ni hittar på. :)

Hur har det gått med huset? Sedan måste jag bara, om man nu får(?), fråga hur ni gjorde med ert bröllop? Förstod att det var en hemlis tidigare, och skedde samma dag som lilltjejen kom till jorden? :) Men har ni haft någon fest eller liknande för släkten? (Är så nyfiken då jag själv är inne i bröllopsvärden nu. Så skoj att läsa om hur andra gjort.) Finns någon bild på ring eller liknande? :)

Svar: Åh, tack för den fina kommentaren! :)
Jo huset står och väntar på oss, den 17/9 får vi tillträde och vi längtar ihjäl oss! :p Jo vi bestämde oss ganska plötsligt för att det vore väl smidigt att vara gifta INNAN dottern föddes? En vecka innan hon var beräknad att födas ringde vi till kommunen och frågade om de hade tid för borgerlig vigsel innan födeseln? De skrattade lite när de insåg hur nära det var :p Så vi fick tid på BF och sedan föddes dottern morgon därpå, right in time! Angående festen så vill jag ha en sjuhelsikes bröllopsfest och det funkar inte med varesig graviditet eller amning... Så vi skjuter fortfarande det lite på framtiden, vill gärna ha bröllopsresan för oss själva också och då gäller det att man har barn som är stora nog för att lämnas bort 1-2 veckor. Vi väntar med ring och hela köret tills den "riktiga" festen är, än så länge får det duga med det juridiska fördelarna.

Å grattis till giftemålet! Läste om jobbet på Handelsbanken också, vilken kul grej :)
Emma

2012-07-22 @ 20:42:29
URL: http://hannablog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0