Förgrymmade onge...

Två nätter i rad nu har vi haft vaknätter och inatt verkar inte bli något undantag... Vi tyckte att vi hade ett sånt jäkla flyt fram till 22 ikväll!
 
Vi kände att vi verkligen inte orkade med en utdragen och påfrestande sövning, samt att vi behöver få tillbaka lite sömn och vrida dygnet åt rätt håll. Så för första gången körde på bilkortet vid sövningen klockan 21, att somna i bilen verkar vara det mest konfliktfria alternativet just nu. Vi körde till stallet och kollade, körde förbi en nyöppnad reko-butik vid Dämmet (ska undersökas närmare, verkar urmysig!) och till slut somnade hon så fint till sin barnskiva. Yay! Bar in henne utan en blinkning och var minst sagt nöjda med att äntligen få en kväll för oss själva.
 
Tjugo minuter senare vaknade hon, nu är klockan 23.30 och hon kör fortfarande fullt ös... Jag kräks av trötthet... Ingen idé att "tvångssöva" henne heller, då blir vi bara ovänner och inte somnar hon bättre för det. Så vi gillar läget, har tänt lite ljus och pratar om vårt framtida kök. Tur att Älskling har semester :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0