Hjälten från Kalmarsund

Efter en snabbis hemma för att hämta hundar, slänga i sig lite onyttigheter och byta om så var det dags för premiären av Hjälten från Kalmarsund. För femte året i rad spelar de inne på Krusentiernska och i år består ensemblen bland annat av Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och Per Eggers. Vi mötte upp Nils som skulle följa med och slängde in barn, hundar och tillbehör hos mamma för att komma preeecis i tid :)
 
Väl på plats hade vi det riktigt skoj! Det märks att det är skickliga skådisar och ett bra team. Vi hade kramp i skrattmusklerna redan i pausen :p Eftersom det är utomhusteater var vi lite extra tacksamma för det fina vädret också.
 
Efter teatern var vi bjudna på efterfesten tillsammans med ensemblen, människorna bakom och "några till" på Stadshotellet. Det var vår andra riktigt goda buffé på samma dag... :) Vi mellanlandade lite hemma hos mamma innan vi gick in till stan och hamnade tyvärr i en ganska långdragen sövning av Lovisa. Hon kände säkert på sig att vi var lite stressade men jag har inte hjärta att gå när hon är ledsen. Så vi väntade, och väntade och väntade :p Till slut sov hon gott och vi kunde njuta av festen i lugn och ro.
 
Låter ju lite sorligt men herregud vad skönt det var att komma ut bland folk! Klä upp sig, dricka vin och prata vuxet :) Vid 01-tiden hämtade vi Lovisa som fortfarande sov och däckade sedan själva efter en riktig heldag. Uppdrag som dessa får Älskling gärna fortsätta med! Mycket roligare för frugan än röntgen ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0