Kläckeberga Lantcafé

Idag var det äntligen läge att besöka Kläckeberga Lantcafé. Jag har haft det i tankarna länge men det har aldrig riktigt passat in. Kläckeberga ligger i närheten av Lindsdal, drygt en mil från stan, så det är inte så ofta man har "vägarna förbi". Väl där insåg vi att vi hade tur som kom inom ordinarie öppettider också, endast öppet fre-sön 11-16.

Men visst var det mysigt! Kändes familjärt och lantligt, väldigt härliga lokaler och miljöer runt omkring. Genuint och genomtänkt. För en glutenintolerant som jag fanns det inte så mycket att välja mellan, de vanliga beskvierna var det enda. Kaffe serverades i fina och tunna gamla koppar vilket kändes lite lyxigt.

Bäst av allt var nog ändå att vi kunde sitta ute i trädgården med hundarna. Samvetet känns så mycket bättre sommartid när man inte behöver lämna hundarna hemma eller bilen under tiden som resten av familjen äter på restaurang eller fikar. Den där kroken vi köpte förra året så att man kan borra fast deras koppel var helst det passar är också toppen!

Efter fikapausen tog vi en promenad i omgivningarna. Hundarna kunde gå lösa och det enda vi mötte på vägen var två traktorer, frihet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0