En toppendag för Dog Performance!

Det blev en bra dag hos Tassoteket idag, en hel del nya kunder och kul att träffa så många hundintressade! Det känns verkligen bra att få komma igång igen och jag har liiite svårt att inte börja fantisera om fler jobbtimmar och projekt, typ heltid, heltid plus kanske..? Med Lovisa och hundarna hos mig såklart!

Kan väl erkännas att jag är grymt stolt över Clara och Lovisa som skötte sig så galant :) Clara kunde gå lös och hälsa på kunder, låg fint och väntade när man bad henne och var överlag väldigt lydig när jag hade en liten Lolliboll att hålla koll. En exemplarisk uppvisningshund för Dog Performance helt enkelt, värmer i mattehjärtat :) Hos Lovisa var det nästan inga sura minuter på hela dagen utan hon har också gosat med hundar, inspekterat Tassotekets fina leksaker och matprovspåsarna från Appetitt samt sovit i vagnen. Visst är man lite extra trött efter en heldag med Lovisa på jobb men det gick verkligen så bra som man bara kunnat hoppas på med hund och en nio-månaders som sällskap. Känns bra inför framtiden!

Nu är det inbokat att vardagslydnad startar den 3/4 och Barn med hund startar den 5/4, båda klockan 18.00 i Kalmarsundsparken och mer information finns på Dog Performance hemsida.

Lovisa kollar in hundmaten

En så söt liten valp :)

Vill så gärna klappa fiiint!

Mycket fina grejer

Sista timmen kom pappa förbi och hjälpte till :)
Trackback
RSS 2.0