Massor av vårkläder

Barnloppisen på Giraffen var riktigt bra, trots att det var väldigt trångt med alla bord, människor, barnvagnar och väldigt mycket mera... Man fick bogsera sig fram och ingen fördel hade man av att ha barnvagnen som knuffmedel, alla där körde ju på undan eller kull.

Hur som helst hittade vi inte det som vi egentligen letade efter, funktionskläder för utelek, men lite annat smått och gott. Älskling var betydligt duktigare än mig på att hålla fokus, jag hann samla på mig både en klänning (30:-) och en t-shirt (10:-) under tiden som vi letade funktionskläder. Men de var ju superfina! Och till slut hittade faktiskt även Älskling "onödiga" kläder i form av en fin hoodie med tillhörande kjol (50:-).

Det bästa köpet måste vi ändå säga är en ny sele! Ska återkomma med en riktig recension senare men kan ändå säga "wow!". Handsydd, använd ett fåtal gånger och i nyskick, väldigt lätt och skön att bära på rygg och mage samt en smidig "påse" att sätta barnet i vilket underlättar när man byter position och känns väldigt säkert. Hon som sålde den begärde 60:- och med ett nypris på nära två tusen kändes det nästan som att man skulle springa därifrån innan hon ångrade sig :)

Eftersom vi fortfarande behövde bra funktionskläder så blev det en runda till Lindex också, där införskaffades en blå överdragsoverall för 399:-. Overall kändes bättre än tvådelar med tanke på att hon rultar runt en hel del och sand tar sig lätt in och skaver. Storleken blev 86 i hopp om att den håller även till hösten. Vi hittade också en söt mössa/keps till sommaren för 69:-. Regnstövlarna på bilderna är lite lätt fodrade och köptes på Human Bridge förra veckan för 39:-.

Klänningen kommer bli supersöt i sommar!
Det här är egentligen ett foto på badrumskaos orsakat av Lollan :p Men t-shirten är loppisfyndet och hamnar säkert på en bättre bild i framtiden.

Den fantastiska bärselen :)

Mössan/kepsen (och pyttelite av den nya hooden, får återkomma med bättre bilder eftersom Lovisa sover i kläderna nu :p)
Provgår overall och stövlar
En skeptisk fröken i trädgården

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0