Solsting

Solen tog verkligen idag. Som Älskling sa "det blir en fin kombination av brun utan sol samt röd av sol". Men främst märks det på insidan, solkoma deluxe.

Tidigare idag pratade vi ändå om trötthet. Både jag och Älskling känner oss ganska orkeslösa och efter ett tag börjar man ju fundera på om man är sjuk, om man borde ändra något i livsstilen eller om det helt enkelt är så här att vara småbarnsförälder?

Jag tycker om att hitta lösningar (tycker också om att vara en supermänniska som orkar allt och framstår som helt opåverkad av ansträngade situationer! ;)) och då vore det väldigt trist om svaret är "så är det att vara småbarnsförälder". Lite svårt att lösa...

Det faktum att Lovisa ammar typ 10 gånger per natt skulle ju kunna vara en förklaring. Det faktum att vi tränger ihop hela familjen på 37kvm skulle kunna vara en annan förklaring. Inget av det kommer att förändras den närmaste tiden så nu försöker vi i alla fall fokusera på nyttigare mat i hopp om att det boostar energin. Än så länge är det inte särskilt genomtänkt, skippa godiset och ät varierat ungefär, men snart har vi kanske en bättre plan. Storstädning och sortering hade också kunnat underlätta just nu men jag känner been there, done that. Vi kan inte effektivisera våra 37kvm mer än vad vi har gjort och städning är verkligen brutalt tråkigt!

Nu blir det "Gyllene linssoppa med kokosmjölk" och ett avsnitt Criminal Minds, sedan förberedelse inför morgondagens jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0