Vi har köpt hus!

Äntligen kan vi säga det högt! Idag 11.15 träffades vi på Fastighetsbyrån och skrev på köpekontraktet för Stensviksvägen 21a, vårt framtida hus :)

Vi har nog inte riktigt förstått att vi snart får flytta in i ett stort hus med trädgård, men nu finns det i alla fall papper som talar om att det är så. Har minst sagt varit pirriga dagar fram tills nu. Vi har diskuterat pris med säljaren, lusläst besiktningsprotokoll, begärt in offerter på renoveringar, hämtat hem planritningar och mycket mera. Nu är vi helnöjda!

Huset är byggt 1923, väldigt vackert och den gamla charmen finns bevarad. Takhöjden är härliga 2,70, mycket ljusinsläpp i alla rum, spegeldörrar och rejäla golvsocklar. Trädgården på 785 kvm är mysigt uppväxt och när vi har satt upp staket på ytterligare två sidor så blir det en skön plats för Lovisa och hundarna att leka på. Idag är huset uppdelat i två lägenheter vilket ger en bra hyresintäkt och sänker månadskostnaden.

Det känns inte rätt mot säljaren att lägga upp inomhusbilder på huset men så här ser det ut från utsidan:


Kommentarer
Postat av: Landkrabba

Vad kul! Grattis! Och vackra söder :) Vi bodde i Södercentrum innan men flyttade till Täljstenen i januari. Finns fina områden här med men själva bostadsområdena är ju inte så vackra som de på söder!

2012-05-12 @ 21:21:26
URL: http://landkrabba.blogg.se/
Postat av: Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Åh stort grattis till er :) vad kul. Härligt med hus och mysigt område..



Hur mår ni nu? vi får snart ses med tjejorna någon dag, hör av dig när det passar er :)



kramar

2012-05-12 @ 23:19:33
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0