Indisk buffé på Rosenlundska källaren

Älskling har varit i Göteborg den här veckan (kurs med jobbet) så det har varit tjejmys för hela slanten. Sedan Lovisa föddes har vi varit ifrån varandra som mest i 1,5 dygn så detta var rekord. Överelag gör vi verkligen allt tillsammans, tror det längsta vi varit ifrån varandra sedan vi träffades är två veckor och då känns det jättekonstigt. Men nu är han hemma och hela familjen kan mysa!
 
Det var kul att se pappa och dotter på vägen hem från stationen igår, båda skrattade hela vägen. Det riktigt bubblade om dem båda två :)
 
Lovisa har pratat en hel del om pappa, pappa, pappa under tiden som han har varit borta men livet som gräsänka har varit trevligt. Att ha Lovisa och hundarna själv är ganska lätt men nu är det såklart skönt med tre lediga dagar innan Älskling går till jobbet. Vi tror alltid att vi ska vara så effektiva när vi är tillsammans, men i ärlighetens namn slappar vi mest. Det är också livskvalité! 
 
 
Ikväll blir det indisk buffé på Rosenludska källaren tillsammans med mamma och hennes sambo. Så mumsigt! Gott om vegetariska alternativ och en trevlig mijlö. Lovisa har hittills haft en förkärlek för stark mat som indiskt och thailändskt så förhoppningsvis blir det mycket mat och inte lika mycket "booba/boppa" (som Lovisa säger). Födointaget för lilltjejen består ju fortfarande av typ 90% amning men de senaste dagarna har hon själv tagit initiativ till att äta mer. Jag som har känt att jag vill ha ett amningsavslut på hennes villkor tar tacksamt emot denna attitydförändring :p Inte för att jag vill sluta amma (oftast är det ju bara supermysigt!) men för att få liiite mer flexibilitet i vardagen. Så nu laddar vi för indiskt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0