Tvättstugan

Vår tvättstuga är ett sånt där projekt som har gnagt lite på mitt samvete, främst i och med att vi har hyresgäster som också ska nyttja den. Men under renoveringen har vi inte haft något val annat än att fylla den "diverse". Varenda millimeter av källaren har varit full av våra möbler, kläder, bra att ha-saker och i ärlighetens namn en massa svårdefinierat skräp. När de borrat och haft sig här uppe har också putsen på betongväggarna där nere fått sig en omgång, en hel del har smulats sönder och lagt sig på våra saker och på golvet. Inte sådär rent och fräscht med andra ord. Men nu börjar det ordna upp sig! Så igår tömde jag hela tvättstugan på våra möbler och småsaker, dammsög och har börjat föreställa mig hur den kan se ut i framtiden. Så skönt!
 
Nu är den långt ifrån färdig, men den är i alla fall funktionell och ren! Väggarna ska fixas och målas vita, mattan ska klippas till och fästas med golvlister, skåpen ska få dörrar, rören ska döljas, en mangel och lite hyllor ska in osv. Sen måste den ju dekoreras lite också så att det blir mysigt att vara där :)
 
 
Vi får väl se hur många veckor det tar innan det kommer upp några "efter-bilder" men just nu känns det bra att överhuvudtaget kunna röra sig där nere och slippa få en massa byggdamm på det nytvättade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0