God morgon

Usch, vilken rörig natt... Igår när vi packade in oss i bilen tänkte vi "Nu somnar nog Lovisa innan vi ens hunnit lämna omnrådet, det måste hon ju göra en sån här heldag!". Men som vanligt när vi har haft en sån där toppendag så verkar det ha blivit lite overload av intryck för lilldamen. Vid 21 åkte vi och efter 1,5 timme av ganska missnöjt barn där bak så somnade hon. Vi stannade lite för att amma men nej, inget effekt. Tack och lov eskalerar det inte som det när hon var pytteliten, och nu kan vi ju kommuncera på ett annat sätt vilket känns bättre. Men ändå jobbigt när man vet att hon bara vill sitta nära och man samtidigt inte har tid för hur många timmars paus som helst. Till slut funkade det att hålla handen, det var mysigt! :)
 
Men väl hemma fortsatte hon att vakna till då och då hela natten, känner mig ganska sliten idag. Antar att Karl känner samma sak och han ska spendera det här dygnet på sjukhuset, arbetar jour 07-07. Hoppas han får det lugnt och får sova lite natten som kommer.
 
Nu borde vi ta tag i städningen här hemma, på måndag kommer svärfar och hans särbo hit för att sova över och på tisdag kommer fler gäster som ska mingla lite innan genrepet på Krustentierska teatern. Det ser ut som ett bombnedslag just nu :p Flyttkartonger och saker som ska organiseras precis överallt. Och samtidigt kläder, disk och leksaker som får ligga eftersom vi är så insnöade på uppackningen av flyttkartonger. Tänk att två dygn kan kännas så långa ibland och ibland alldeles för lite tid.
 
Så här busigt kan man ha med boxen Freja, inte konstigt att man har lite att bearbeta på natten :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0