Första bilturen

När Lovisa var ca ett halvår så hittade vi ett sånt där gulligulligt babyskydd på Mekonomen. Då var babyskyddsperioden nästan över för Lovisa så vi sa att "om vi får en lillasyster så bara måste vi köpa det där babyskyddet". När vi gjort ultraljudet i vecka 18 och konstaterat att det var just en lillasyster som låg där inne så sa jag "nu åker vi och köper babyskydd!". Hej och hå genustänk ;) Karl tyckte det var lite för tidigt men körde ändå dit. Precis i tid för att sno åt sig det sista exemplaret för halva priset innan modellen gick ur produktion ;)
 
Så nu glider Lillboll (smeknamnet på den fortfarande namnlösa) runt i sitt supergulliga babyskydd och verkar tycka att upplevelsen är helt okej. Precis som med allt annat verkar hon väldigt nöjd med tillvaron även i bilen. 
 
 
Lovisa är en riktig assistent där bak och håller handen med bebisen när vi åker. Kanske liiiite väl energiskt ibland men tanken är god :)
 
Att Lillboll verkar helt tillfreds med att åka babyskydd är ju skönt, med Lovisa kom vi inte många meter i taget de första 8-9 månaderna :p Men annars känns det verkligen helt onaturligt att transportera henne på annat sätt än i sjal/sele/famn. Tittar på bilder från när Lovisa var nyfödd och hon ligger fint nerbäddad i sin vagn, känner lite "hur tänkte vi där?!". Nu åkte ju aldrig Lovisa missnöjd i vagnen, vi lyfte upp henne på minsta ljud. Men ändå. Vagnen känns väldigt överflödig för en sån här liten när man kan mysa i diverse bärdon! Minutrarna som den här bebisen inte ligger tätt intill mig eller sin pappa är lätträknade och det känns helt rätt, det var ju inte länge sedan hon låg inne i magen och där kan man snacka nära! 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Grattis till nytillskottet! Vilken goding!! Kram!

2013-09-01 @ 08:54:46
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0