Smakisar och dansskola

Greta avvekar smakisar med god aptit och verkar, precis som sin syster, uppskatta starkare mat. Idag stod majskrokar doppade i quornfärs med tacokrydda samt guacamole på menyn. Mums!
 
 
Lovisa gjorde premiär på dansskola inne i stan och det var också superkul! Var lite förvånad över hur väl alla ungarna följde instruktioner, de var ju bara 2-3 år. Självklart inte hela tiden (Lovisa såg tex ingen vits med att hålla mamma i handen när man kan styla i mitten ;)) men ändå.
 
Innan vi gick dit så tittade vi på youtube-klipp från andra dansskolor och sedan var någon helt övertygad om att man måste ha rosa klänning för att kunna gå på dansskola. Vi lyckades leta reda på en rosa kjol bland mina gamla barnkläder och med den över mjukiskläderna så var hon nöjd. Det kändes lite kluvet, lite extra kluvet när vi kom till dansskolan och i princip alla tjejerna hade rosa klänningar... Så nu vill Lovisa också ha en rosa klänning och jag vill ha typ vad som helst förutom en rosa klänning. Men men, danslektionen var i övrigt väldigt bra och skojig! Passade nog både mig och Lovisa bra :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0