Stadsfesten i Kalmar

Ikväll har vi förhoppningar om att se Veronica Maggio på Stadsfesten i Kalmar. Eller se och se, höra på avstånd :p Hon ska spela 22.00 på Stortorget ikväll.

Vår barnvakt (mamma) ska också lyssna på Maggio och vår hundvakt (mormor) har tyvärr blivit sjuk så vi tar sällskap in hela familjen. Egentligen tycker jag att det mycket mysigare om Lovisa och hundarna får följa med, nu när det ändå är utomhus, men ljudvolymen passar inte för varken barn- eller hundöron... Eros kan nog åka i vagnen med Lovisa, alternativt sitta i hennes sjal, så att han inte att upplever det som obehangligt. Clara fullkomligt älskar folksamlingar och alla matrester de lämnar efter sig så hon är nog nöjd med att "gå själv". Sedan får vi väl helt enkelt hålla oss på lagom avstånd volymmässigt. 22.00 är ju ändå sovtid för Lovisa så med henne är det nog inga problem :)


För att fira Älsklings sista arbetsdag ska vi i alla fall besöka grillbuffén på Söderport ikväll! Vi har pratat om det i några veckor nu men det har aldrig blivit av. Passande att ta det nu när vi faktiskt har något att fira. Jag tror att de har soul-inspirerad livemusik där också vilket verkar mysigt. Kanske skulle vi ta med oss lite hemmagjord efterrätt i picknickkorg till Maggio sen? Den idén får jag ta med Älskling!

Kommentarer
Postat av: Agnes

Vi var förbi Kalmar idag för att gå på bio, men att det var stadsfest hade vi ju helt missat. Såg i alla fall himla kul ut med alla karuseller och annat skoj :)

2011-08-12 @ 21:27:06
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com
Postat av: Lilla H

Vad roligt vi hade det här i förra veckan. Stadsfest alltså. Jag bor ju mellan Växjö och Kalmar, mer åt växjöhållet.

2011-08-12 @ 21:46:49
URL: http://haleyborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0