Godkända på BVC

Idag var det dags för 6-månaderskontroll på BVC och allt var bra. Lovisa charmade rejält, trots att hon precis innan slagit sig i huvudet med deras leksaksbuss i väntrummet... Ansvarsfulla föräldrar som kommer in med en blåslagen (eller rättare sagt rödslagen men det känns inte som ett riktigt ord?) när man ska på läkarkontroll. :p

När det kom till att visa upp "byta hand" så var det som att Lovisa fick prestationsångest. Varför tittar alla på mig? Sedan bytte hon lite smyg när vi pratade om annat, gäller ju att charma lite lagom liksom.

Nu är hon 67 cm lång (jo tack, vi har märkt det i garderoben!) och väger 7570g. Barnmorskan var positiv till att vi fortfarande bara ammar och "leker" lite med mat. Jag som på besöket hävdade att Lovisa var ganska ointresserad av mat (gjorde ett vällingförsök igår som fick bottenbetyg av Lovisa...) fick rätta mig ikväll när hon erbjöds thaimat med ingefärasmak, smarrigt värre!

Hur kan man inte charmas av en sån här superlolla?

Höh?

Babababa... :)

Hihi

Tror Lollan säger "-Seriöst!? Villervalla? Har ni tittat på prislappen!?! Geez..." Och svaret är "Ja, men vi fyndade till 50% rabatt på deras mingelkväll" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0