Jag är en stjärnkock

För väldigt länge sedan införskaffades 5kg "Jasminris" av ett för oss okänt märke. Det var billigt och jasminris smakar ju alltid jasminris, eller?

Det faktum att påsen fortfarande finns kvar kanske besvarar den frågan... Men den ska ätas upp, annars är det kapitalförstöring!

Detta ris har en förmåga att bli väldigt torrt och hårt, trots att man följer anvisningarna på påsen. Lösningen på detta är mer vatten än rekommenderat. Jag tror dock att jag gått lite till överdrift då det mer och mer börjar likna gröt...

Jävla skitris!! Vad har man lärt sig av detta? Jo experimentera aldrig med varumärken! Köp alltid det dyrast på hyllan, allt annat medför en hög risk för förstörda måltider och en kinkig Emma! Därmed basta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0