Värsnäs

Gårdagen bjöd på endast regn och enligt mormor (vädergurun) ska det regna i eftermiddag också så vi passade på att ta en långpromenad vid lunch. Måste säga att Värsnäs är ett riktigt bra promenadställe! Man kan gå i flera timmar, det finns gott om stigar och knappt några människor där.

Det kanske låter som att man är en människohatare, vilket är delvis sant, men gud vad skönt det är att ha skogen för sig själv! Clara och Eros kan springa fritt utan att vi behöver tänka på varken joggare, cyklister eller andra hundar. Inte ens vilda djur har vi stött på (även om det ryktas om att det ska finnas många rådjur). Hur kan jag bott i Kalmar i drygt 20 år och missat Värsnäs?

 

 

Fick användning av mina finfina stövlar ändå :)

 

Bortsett från att Lovisa garanterat somnar och stortrivs i sjalen så är den också ovärderlig när man ska ut i lite svårare terräng. Ingen vagn i världen hade kunnat ta sig ut på de här snåriga stigarna och det känns bra att kunna ge hundarna lite livskvalité. För att inte tala om hur mycket man kommer uppskatta att ha två händer över till koppelhantering sedan när Älskling börjar jobba igen!


Kommentarer
Postat av: Alexandra - mamma till Märta

Ja de har pyjamasparty mest hela tiden de där, haha.



Härlig med promenad i skog, är ju så underbart när man får ha hundarna lyckliga också!

Bärsele/sjal är guds gåva just då! :)

2011-07-16 @ 07:45:16
URL: http://riktiglycka.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0