Barnloppis

Idag när vi skulle till Maxi trillade vi över en stor barnloppis! Hade ingen aning om att det skulle hållas där men uppenbarligen var det till förmån för Världens Barn, endast barnsaker såldes och försäljarna var många. Prydligt upplagt och i storleksordning uppskattades!

Vi som precis varit en runda på stan och konstaterat att det inte fanns någon vinteroverall vi ville köpa (lämnade tillbaka Didrikson) blev minst sagt lyckliga när vi hittade en tjock overall, i rätt färg (rosa/brun), i rätt storlek och för 80:-! Skor i samma färg följde också med :) Vid nästa bord hittade vi ett par jeans och en pyjamas, 30:- för båda. Sedan världens gullugaste badtrosor, röda med volang och rosetter! Den försäljaren ville verkligen åka hem utan ett klädberg så när vi bestämt oss för badtrosorna (10:-) så fick vi en body och tröja gratis :p Till sist köpte vi även två vita bodys för 10:-/st. Alltså en hel kasse kläder för 140:-, innehållande både vinteroverall och badbyxor som vi letat efter länge, supernöjda!

Andra inköp på stan idag var en ny pyjamas från min mamma till Lovisa, helt sjukt hur snabbt lillungen växer.... Blev en rosa med en kanin på från H&M, jätteskön med fötter på. Hon fick även strumpor från Åhlens då hennes mamma igår lackade på de vita skitstrumporna som vi bråkat med i några månader och slängde dem! Åhlens är faktiskt oslagbara på just strumpor, de sitter kvar hur bra som helst. Det blev också en vändbar, randig/svart kofta från VillerValla som vi tittat på ett tag :) Och en fuskolle från PoP! Nu kommer vi känna oss färdigekiperade i ungefär... två veckor? När vi nu börjar inse hur mycket barn verkligen växer och behöver är vi extra tacksamma för allt vi fått, ärvt och lånat!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh tack för din kommentar, och vilken fin blogg du har! :)

Ja villervalla är kanon, massa härliga färger på kläderna som man blir glad av :)

2011-10-15 @ 22:24:45
URL: http://mittsolsken.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

hon ÄR en bestämd liten dam, haha! :-)

2011-10-16 @ 15:24:40
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: I

Perfekt att ramla över begagnade barnkläder ju!

2011-10-18 @ 14:29:16
URL: http://casalinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0