Stora bokstäver

Lilla Lovisa har börjat ta i med väldigt stora bokstäver! Hon låter varken arg eller ledsen, hon tar bara i från tårna och bjuder på världens tjut. Ofta. Och länge. Kul att hon experimenterar, men liiiite ont i öronen har vi. Hundarna ser också lite missnöjda ut över hennes nya förmåga.

Nu ligger hon i alla fall på köksgolvet och leker med Leo, lejonet som brukar hänga över vagnen. Hon har blivit väldigt duktig på att leka själv de senaste dagarna. På kvällen sitter hon framför oss på sin lekmatta och sysselsätter sig med gosedjur i upp till en timme. Kvällsmat i lugn och ro med andra ord :) Att vara med varandra men ändå inte vara "på" varandra underlättar ibland.

När hon sitter på lekmattan så sitter vi också på golvet (inte bara en anpassning till henne, vi har alltid haft konstiga matvanor) och då kan vi vara nöjda alla tre. För att inte tala om hundarna som också tycker det är urmysigt med hela familjen på golvet :p Lite tända ljus, mysiga filtar och Criminal Minds på det så är kvällen jättehärlig!


Amningskudden är rikitgt bra när hon ska leka lite självständigt. Så där bra att jag skulle rekommendera den även till dem som inte ammar! Lovisa sitter väldigt stabilt själv men har ju inget direkt säkerhetstänk och kan hux flux kasta sig åt något håll, alternativt trilla omkull av en nysning (urgulligt :p). Då landar hon mjukt i kudden som ligger runt hela henne. Ibland verkar det som att hon lägger sig i kudden för en paus också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0