Välkommen påsken

Vi har lyxen att slippa allt vad påskstäding, pynt och matlagning heter i år för att istället glassa runt på andras bjudningar, nice! Ikväll ska vi hem till mamma och imorgon bär det iväg till Nybro där pappa-släkten samlas. Lovisa har fyndat fina påskklänningar på second hand och nu ligger hon utslagen på sängen så hon ska nog vara i form ikväll :)

Det känns skönt med fyra dagars ledighet nu, även om det bara var fyra dagar sedan vi var långlediga sist. Älskling påbörjade en ny anställning den här veckan så med den omställningen är det perfekt att inleda med två korta veckor. Hyrläkarveckorna där vi bestämde oss vecka för vecka om han skulle jobba är byebye och nu är det dags för en mer inrutad tillvaro på sjukhuset. Det känns ändå bra att vi kunnat vara så flexibla och varit hemma tillsammans så mycket under Lovisas första år.

Med tanke på att vi nu bestämt oss för att stanna här i Kalmar så är det nog helt rätt att satsa på en mer stabil tillvaro här, ett socialare liv och lite fritidsaktiviteter. Det ska bli skönt att landa och bygga upp livet istället för att hela tiden vara på väg. Kunna få långvariga kompisrelationer, börja träna lite, veta att Lovisa ska få dagisplats här osv. Hoppas bara att det där drömhuset dyker upp också så är vi helnöjda :)

Lite städning är ändå gjord, här hjälper Lovisa sin pappa att frosta av frysen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0