Lugn och ro efter en regnig dag

Det är något med Älskling och ledighet som lockar till sig regnet, idag har det kommit och gått hela dagen och värre ska det bli imorgon. Vi hade tänkt åka söderut för att vandra, sola och tälta men känner oss väldigt nöjda med att sova inomhus inatt!

Nu ligger jag och Lovisa nerbäddade i sängen, har balkongdörren på vid gavel (luktar lite extra gott när det regnar!) och lyssnar på Jasmine Kara. Känns som att inneväder duger fint åt oss idag. Hundarna fick sig en rejäl promenad tidigare, fick följa med på buffé på Söderport och sträcker nu ut sig på Älsklings huvudkudde, går ingen nöd på dem heller :)

Trots att vi med jämna mellanrum svär över att sängen i ettan bara är 140cm bred och vi får ligga i diverse konstiga ställningar när barn och hundar breder ut sig (av någon anledning har ingen av dem känslan av kanske ta liiite för mycket plats?) så känns det så värt att sova tillsammans. Härligt att snusa bebisdoft precis innan man somnar, härligt att sträcka ut handen på natten och pilla in den i tjock schapendoespäls, härligt att känna en liten Eros som kryper ihop till en liten boll i knävecket, härligt att höra Älskling som andas tugnt långt innan jag somnar för natten.
 
En tre månader gammal Lovisa snusar tryggt bredvid Eros, perfekt samsovningssällskap! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0