Bildbomb från Skälby

Det blev en heldag utomhus för oss idag då vi vandrade bort till Skälby för att träffa Jennie, Malva och Gizmo. Jag var först lite tveksam till om hundarna skulle följa med eller vara hos mormor, men nu i efterhand är jag glad att jag tog med dem. Det blev en bra promenad t/r för dem, de skötte sig bra på lekplatsen med alla barn, de funkade ihop med Gizmo och allt var bara toppen helt enkelt :) Man blir så lätt lat när man bara kan "slänga in dem" hos mormor men det är nyttigt för dem att följa med.

Lovisa och Malva kom överens som vanligt :) Det är kul att se dem ihop eftersom de har träffats sen de var minismå och deras personligheter bara växer hela tiden. Trots att de utvecklas och lär sig nya saker så finns samma personighetsdrag hos dem som man kunde se redan på pyttesången på Öppna Förskolan. Häftigt!

Lovisa gick som vanligt all in i strumplästen, sprang runt, rullade i sanden, gosade med hundarna... Efter en kort tupplur i vagnen på vägen hem så mellanlandade vi hos mormor för jordgubbar med mjölk :) Hon hade ju redan sand precis överallt så varför vara restriktiv med jordgubbskladd? Barn ska få leka och kladda, skulle inte vilja ta ifrån henne det nöjet! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0