Fotografering till mamma

Idag var vi väldigt pepp på att följa med Landkrabba på en vandring på södra Öland med fick avstå eftersom det blev lite för långt att åka med ett födelsedagskalas på eftermiddagen och en Lovisa som inte vill åka bil så långt. Men när vi väl insåg att vi inte skulle hinna följa med så var vi mentalt redan iväg och letade rätt på ett annat promenadstråk lite närmare stan.

Vi ville fotografera lite för att kunna göra ett kollage till mamma på födelsedagen och solen var på vår sida. Här kommer några favoriter:

Kommentarer
Postat av: Jennie och malva

Åh vilka fina bilder du har tagit :) nästa gång hänger vi gärna på :)) du är ju grym på att ta korten med..

2012-06-19 @ 19:17:26
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Landkrabba

Vart var ni någonstans? Ser fint ut! Vi har nog egentligen sett väldigt lite av Kalmar och det som finns runtomkring eftersom vi inte haft bil innan!

Vandringen på Öland var fin. Parkerade vid Segerstad station och första stoppet var Seby rastplats längs banvallen, cirka 2,5 km från parkeringen. Skulle sen gå till en borg cirka en kilometer från rastplatsen men det började regna och det uppskattade inte Adam från sin position i bärstolen så vi började gå mot bilen. Tältade sen nere i Seby läge, fantastiskt vackert!

2012-06-19 @ 20:20:38
URL: http://landkrabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0