Vårens hundkurser på Dog Performance

Mer information finns på hemsidan www.dogperformance.se
 
VARDAGSLYDNAD

Att ha en bra vardagslydnad är det som gör hundägandet lättsamt och trevligt. Men vad som ingår i vardagslydnad är väldigt individuellt. Om ett visst lydnadsmoment gör det lättare för dig i vardagen, då är det vardagslydnad för dig. Det kan t.ex. vara att låta hunden sitta samt ha ögonkontakt med dig innan den får hoppa ur bilen.

För att fånga upp alla livsstilar och behov i en enda kurs så fokuserar vi mycket på inlärningstekniker, belöningsformer, raskunskap, hundarnas egna behov osv. På så sätt är du bättre rustad att fortsätta träningen med just din hund. Vi går även igenom de vanligaste momenten inom vardagslydnad som inkallning, kontakt, passivitetsträning, förbud etc.

Vi träffas 6 gånger i 1,5 timme, max 5 ekipage/kurs. Priset för kursen 1 200:-/ekipage. Kursstart är 3/4 kl 18.00 och vi träffas varannan vecka på tisdagar.

Anmälan görs under kontakt.
 
BARN MED HUND

Barn och hund kan bli en oslagbar kombination, men många gånger behövs det lite hjälp på traven för att kunna läsa hundens signaler, träna på ett bra sätt och leka säkert. Vi vill öka barns interaktion med sina hundar genom en kurs där de är i centrum. 

Olika aktiveringsövningar, kontaktövningar samt lekar ingår. Hela tiden med fokus på att förstå hundens språk och kunna få ett säkert umgänge. Barnen får även prova på enklare lydnadsmoment med hunden, något som hela familjen tjänar på.

Inga förkunskaper krävs men observera att hunden ska vara hanteringsbar av sin förare, dvs. barnet ska klara av att hålla hunden även om den drar i kopplet.

Vi träffas 6 gånger i 1 timme, max 5 ekipage/kurs. Kursstart är torsdagen 5/3 kl 18.00 och priset för kursen är 900:-/ekipage.

Anmälan görs under kontakt.
 

Trackback
RSS 2.0