Skön dag

Idag tog vi en lite för lång sovmorgon men kom till slut iväg. Vi hämtade upp mormor och skjutsade sedan ut henne och Lovisa till Revsudden för bus med Mia, Emil och Linus (eller Lunis som Lovisa säger). Det var en minst sagt pepp unge som vi hade med oss i bilen! Mormor hade preparerat henne med allt skojigt hon kunde göra med Emil och Linus. Bada i poolen, åka rutchkana, köra traktor, leka i sandlådan... Kunde inte bli annat än toppen, det var de helt överens om.
 
Jag och Karl fick också en toppendag, om än lite lugnare. Vi plockade upp hämtmat och åkte ut till Björnö för en picknick, bara vi två och hundarna lösa. Clara tyckte nog att det var liiite för varmt för en heldag ute men vi andra njöt av den stekande solen och 30 graders värme. Kunde blunda en stund utan att behöva hålla koll :)
 
Men väldigt snabbt känns det tomt utan vår lilla Boll och vi åkte tillbaka till Revsudden lite "för tidigt". Köpte jordgubbar på vägen ner, det var lagom svalkande i värmen. Väl där hittade vi en väldigt glad nakenfis i poolen, gick ingen nöd på den ungen inte! Hon hade haft fullt röj med Emil och Linus, ätit god mat och gosat med mormor. Roligt för dem att dagen blev sådär toppen som de hade laddat för!
 
Väl hemma igen var vi en hel familj som gick på snooze i värmen. Jag och Lovisa har sovit, resten har slappat. Nu ska väl värmen släppa taget och jag är sugen på en långpromenad i skogen, det ryktas om mogna blåbär! Tyvärr får jag nog ta den promenaden själv i så fall, ingen annan orkar ge sig ut. Kanske blir det en egen promenad med lite musik i öronen, kanske blir det lite husfix om Älskling är pepp på det istället. Oavsett somnar vi nog ovaggade ikväll :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0