Mardrömsnatt

Puh för jobbiga nätter... Efter en hysterisk läggning av övertrött barn så blev även natten rörig. Lovisa var uppe och snurrade minst en gång i halvtimmen känns det som. Hon hade nog föredragit någon som sov bredvid, som vi brukar göra, men efter den gnälliga dagen och Älskling som var iväg på jobb så var lite datatid för min del också nödvändigt. Tur att sovrummet ligger precis intill.
 
Något som faktiskt var lite "häftigt" inatt var att Lovisa kunde berätta vad hon drömde om. Självklart måste hon ha haft mardrömmar även tidigare i livet, bara inte kunnat förklara det. Men inatt satte hon sig upp i sängen och utbrast "Det är tiger i huset! Lovisa såg tiger!". Stackarn... Efter en stund kunde vi i alla fall konstatera att tigern inte var kvar utan den bor på pappas jobb (vi hade varit där tidigare på dagen och sett en stor tygtiger). Sen boppade vi och somnade om :)
 
Idag är jag trött! Tyvärr är Karl också trött efter en tuff jour på sjukan, dålig kombo för Lovisa verkar jättepigg. Vi får väl gå ut och valla familjen i skogen eller nått idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0