Familjesäng!

Äntligen! Nu kan vi på riktigt ansluta oss till samlingen fanatiska samsovare som bygger om sovrummet för att få plats ;) Igår monterades dubbelsängen ner, nya sängben inhandlades och voila! 90+90+90 = 270cm bred säng!
 
På sistone har jag, barnen och hundarna tagit all plats i dubbelsängen och Karl har fått sova i Lovisas våningssäng (tror i och för sig att han sovit bäst av oss så det var nog inget bottennapp att få sova där ;)). Men trots att vi haft hela dubbelsängen så har det blivit trångt. Jag vill inte att barnen ska ligga så nära sängkanten och om de ligger bredvid varandra så väcks de ibland av en felplacerad spark eller någon som trasslar in handen i håret. Med andra ord har vi alla legat på typ en meter i mitten... 
 
Men nu ser det ut såhär i sovrummet:
 
 
I och med att vi nu har vägg på ena sidan och Karl sovandes på andra sidan kan vi ta upp heeela sängen. Det kändes nästan lite tomt inatt då jag kunde sträcka ut både armar och ben utan att störa barn eller hundar :) Nu ska det sys en kappa runt hela sängen så att benen inte syns (och inte heller förvaringen vi tänkt ha under sängen) och sedan snickras ihop en gavel/hylla bakom sängen. Sängbord får inte riktigt plats bedvis sängen och vi kommer inte heller åt eluttagen bakom sängen i dagsläget. Det tänkte vi lösa med hylla i nivå med sägen längst med hela huvudändan. Där kan vi ställa böcker, dra upp sladden för mobilladdning (borde förbjudas i sovrummet men vi kan inte låta bli...), fixa belsning och lägga glasögonen. Blir nog toppen det här!

Kommentarer
Postat av: Malin -Mamma och Änglamamma

Ååå vad jag blir sugen på att ha sådär! :)

Kanske får bli när vi har fler barn! :)

2014-02-18 @ 15:57:39
URL: http://josefinaelma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0