Semestersnooze

Härlig syn att vakna till när Älskling ger en sovmorgon :)

Nu har Älskling börjat sin semester och hela familjen hamnade på snooze. Inte mycket vettigt gjort idag men lika skönt det. Jag och Lovisa slappar i kökssoffan, myskläderna är på och vi sjunger Linn Marias "Underbarn". Nöjda!

Dagen började i alla fall ganska vettigt med frukost hos mormor på sjukhuset. Vet själv hur aptråkigt det är att ligga där... Jag brukar längta efter riktig mat, friska människor och tidsfördriv så vi packade med Rocknebylimpa, Philadelphia och Boxholms ost, det livsviktiga kaffet fanns på plats. Tror det uppskattades :)

Idag har vi också inhandlat lite smått och gott till Lovisa. Hade 25% rabatt på KappAhl så då var vi ju "tvugna" att åka dit. I förväg hade vi tänkt ut att vi behövde pyjamas med fötter, något som inte fanns på KappAhl. Eftersom vi ändå var där, och ändå hade rabatt, hittade vi mössa, vantar, strumpbyxor och en långärmad body. Pyjamas med fötter fattades fortfarande så vi gick in på Lindex, där hittade vi ytterligare ett par strumpbyxor... "När vi ändå var där". Väl på H&M hittade vi en jättesöt dräkt med både fötter och huva, perfekt för våra kvällspromenader! Det som skulle vara "in och ut på KappAhl för en pyjamas" slutade alltså med en rundvandring på Hansa och sex plagg med oss hem... Så lättlurade vi är :p

Lovisa slappar i sin nya dress från H&M

Visst är hon cool!?

Nu är Älskling nere och förbreder bilen för tidig avfärd till Uppsala imorgon. Vi ska på husvisningar :) Också en anledning till att snooza idag, vi samlar krafter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0