Friiii som en fågel!

Ja, så känns det :) Lägenheten är städad, så där städad som den bara är precis innan/efter vi har haft besök. Sista kursen för i höst är avslutad (lite privatträffar kvar bara). Lovisa sover! Å här ska det bloggas :)

Föreläsningarna i Uppsala känner jag fortfarande förtjänar ett eget inlägg så det här tillägnas nog "vardagsbestyr" istället. Vad vi gjorde igår har jag nästan glömt? Inget supereffektivt i alla fall, det är jag ganska säker på... Vi provade klänningen från Lindex igen, den som nu är bytt från storlek 74 till 80, och konstaterade att 80 var rätt val. Lovisa är väldigt fascinerad över sin långklänning:

Swing it!

Vart tog fossingarna vägen?

Senare på eftermiddagen tog vi en promenad bort till mamma och Lollan fick åka vagn. Jag bara njuter när jag ser hur intresserad hon är av hundarna nu! Hon hänger med huvudet utanför vagnkanten och håller koll, byter de sida så följer hennes blick efter. Häftigt!

På G ut

Håller koll

Gullunge :)

Senare på kvällen blev det bus med pappa och till slut lite sömn bredvid Eros:


Idag däremot har det tvättats, städats och jobbats. Lovisa har bjudit på ett toppenhumör så det har varit en fröjd! Jätteskönt med några dagars full ledighet nu i väntan på att Älskling också ska bli lite ledig :)

Lovisa kollar in sin coola outfit! Body från min moster med familj, byxorna second hand och strumporna Åhlens :)

Kollar in läget på Måsen

Playdate!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0