God morgon, typ

Reaktionen på förra vaccinationen var en sovande bebis. Reaktionen på gårdagens vaccination blev en vaken natt med 39.5 i feber... Så nu tar vi det lugnt och skippar besöket på Öppnis.

Mina goda matvanor skulle innebära lite mindre o'boy också, dvs. inte flera liter om dagen. Tanken var att om det inte fanns så mycket o'boy hemma så skulle jag lära mig att hushålla, ye right. Nu är o'boyen slut. Nu har jag abstinens... Kaffe med grymt mycket socker skulle kunna ersätta o'boy lite, men det dricker jag bara hos mormor och henne ska vi inte besöka idag när lillan har feber. Tills vidare har jag letat upp en burk med liiite lite nutella kvar i längst in i skafferiet, den får dämpa sockersuget! Fy bubblan för nyttiga matvanor... I alla fall efter en hård natt.

Kommentarer
Postat av: Jennie - Mamma till Malva

Usch fy för att lilla Lovisa är dålig, hoppas hon blir kry snart..Ska vi ta en tur till simhallen i nästa vecka? måste hitta ngt att ha på mig och badbyxor till malva :)

2011-10-25 @ 12:15:47
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Klackar&Kaffe

Tävla om en snygg, egendesignad almanacka från TryckDig.se på Klackar & Kaffe http://klackarochkaffe.se/2011/10/10/tavling-tryckdig/

2011-10-25 @ 12:48:40
URL: http://saramn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0