Multitasking family!

Här hemma kör vi just nu "Sex and the city" på TVn samtidigt som Älskling följer en fotbollsmatch via datorn, jag skriver uppsats till högskolan och Lovisa läser/äter på sin tygbok. Kvällsmat och amning lyckas vi kombinera med lite då och då också :)

Angående uppsatsen så är den en riktiga sista minuten-skrivning! Jag trodde att dead-line för tenta och uppsats var under tiden som vi var på Mallorca och var inställd på att få göra omtentan istället. Idag loggade jag in på his.se för att kolla upp nästa block samt ta reda på vilka delar av kurslitteraturen som skulle läsas. Då visar det sig att sista dead-line är idag 23.59!

Det blev med andra ord riktig snabbläsning av en bok, fyra artiklar publicerade på studentportalen samt en titt på allt videomaterial som skulle gås igenom. Kan meddela att en lägenhet på 37kvm som delas med en radiolyssnande sambo som städar, en 4-månaders som vill ha uppmärksamhet och ammas samt två hungriga hundar inte är den optimala studiemiljön :p Men idag vid 18 så skrevs tentan med godkänt resultat och 23.46 skickades uppsatsen in! Wihi!

Kommentarer
Postat av: Att vara någons fru

Åh shit, det var multitasking det!

2011-10-03 @ 09:17:02
URL: http://attvaranagonsfru.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0