Skönt med lite arbete

Idag är en sån där bra dag då det känns som att man fått med "allt". Frukost hos mormor, ett pass på Friskis, uppsättning av lappar till aktiveringskursen, lunch med mamma och mormor, fyra maskiner tvätt insorterat och klart, städat hos mormor, ett kundbesök samt långpromenad med hundarna. Och ikväll somnade Lovisa innan 22 vilket även gav efterlängtad kvalitetstid med Älskling :) Tipptopp!

Väldigt nöjd är jag med kundbesöket, det var ett sådant som man blir alldeles varm inombords av! En genomtrevlig familj som kommer att få en riktig toppenhund :) Det känns också skönt att få vara "Hundpsykolog Emma" ibland istället för "mamma" eller "Älskling". Samtidigt är det ju supermysigt när Lovisa kan följa med på utbildningar, kurser och träffar. Likaså när Älskling kan hjälpa mig med företaget. Tur att man kan få allt!

Imorgon blir det nog en slappis/mysdag! Först ska jag snooza, snacka lite strunt med mormor (ja, vi umgås flera gånger om dagen och ja, vi tycker det är mysigt!), kanske planera nästa kurstillfälle, fixa lite här hemma, kanske snooza lite till... Vid 14 kommer Nils och ska ladda upp inför kvällen. Trevligt med lite inköps- och matslagningssällskap :) Vi ska nog fika också, tror det ingår. Sedan blir det ett litet avbrott för föräldraträff på Öppna Förskolan. Ska handla om övergången till smakisar, förhoppningsvis intressant. Sedan till kvällen blir det mat och film med familjen, Nils, mamma och kanske Christer. Den dagen kan man inte klaga på!
Djurintresset ska väckas i tid :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0