Jul med kusinerna

Den 27/12 klockan 06.00 packade vi in oss i bilen för en resa upp till Stockholm. Det där med att Lovisa skulle förflyttas till bilen utan att vakna fungerade inte riktigt, hon kom upp och förberedde resan med oss vid 05-tiden. Men så fort bilen startade så slocknade hon och det var ju huvudsaken ;) Hon sov ända till Norrköping med undantag för en amningspaus i Ringarum!

Vid 11-tiden så kom vi upp till Lovisas farbror med familj uppe i Stockholm där även farfar och faster med familj kom och firade. Lovisas kusiner är lite äldre än henne men det är alltid intressant med andra barn :)

Dagens bästa kommentar tror jag Lovisas yngsta kusin Emil fällde när han sa "plocka bort" och fick till svar att pusslet snart skulle läggas undan. Det var inte riktigt det Emil menade utan pekade på Lovisa och upprepade "plocka bort" :p Någon som tyckte att det var lite jobbigt att dela sin mammas uppmärksamhet med en liten knodd :)

Det är extra kul när Älsklings syster är med också eftersom maten blir helt vegansk. Lite trixigt att få ihop allt men helt klart annorlunda :p Vegansk sill till exempel? Aubergine i sillinläggning :)

Och ungarna verkade helnöjda med både tomte och klappar!

Runt 17 började vi dra oss söderut igen och mellanlandade i farfars hus i Linköping. Jag hade lyckats tajma feber och ont i kroppen med Stockholms-besöket insåg jag när vi väl var där så sängen var efterlängtad! Hundarna tyckte nog att det var skönt att få springa lite fritt också! Dagen därpå blev det häng och shopping i Linköping innan Lovisas sovpaus fick bestämma tiden för hemfärd.

Farfar har en stoor hund att leka med

Lite kan man "samarbeta" trots ålderskillnad :)

Veganskt julbord

Man blir helt slut av allt stoj...

Säg tack till tomten :)

Helt däckad i Linköping efter dag med fullt ös

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0