Hänger i plaskpoolen

Jaa, det blir lite bildbombande igen. Men det är ju alldeles underbart att fotografera nu när solen skiner och småttingarna leker ute :)

Idag var vi bjudna hem till Jennie och Malva för poolhäng, buskul tyckte Lovisa. Vatten är ju det bästa som finns! Nu blev det faktiskt rejält med solskyddskräm också, tjejerna nakenfisade sig i solen och då kändes det välmotiverat. Vi höll igång i två timmar så Lovisa däckade på vägen hem, det tar på krafterna att vara ute och leka.

Det hade varit spännande att få reda på hur väl småttingarna tycker att de "känner varandra". Jag är säker på att de känner igen varandra, härmas och uppskattar andra barn. Men vad tänker de om varandras personligheter? Hittar de redan nu kompisar som de favoriserar eller är alla bebisar bara bebisar som är mer eller mindre roliga beroende på stunden? Om Malva kunde uttrycka sig med ord skulle hon nog i alla fall säga att den där Lovisa är allt bra busig :p Och Lovisa hade en skriklektion för Malva så vem vet, hennes föräldrar kanske drar in umgänget ett tag, hihi. Tossiga unge :)


Kommentarer
Postat av: Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Hihi nä vi vill ändå ses, trots allt kommande trots och skrikighet :) ses sen..

2012-06-13 @ 07:19:04
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0